keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Pakkolepo.

Keuhkokuumeessa on kaksi hyvää asiaa. Downton Abbey ja puikot.

Ensin valmistui Cookie A:n Kai-Mei. Monesti olen kuviota käyttänyt, mutta nyt noudatin koko sukan ohjetta orjallisesti. Vihdoin löytyi oikea malli ja jalat kauniille Zauberball-langalle.
Kevään seminaarissa aloitin lapaset ja kesän taudissa lopetin. Yllättävän monta neuletta saa viimeisteltyä loppuun sohvan pohjalla, kun aikaa on kerrankin riittävästi ja on pakko olla aloillaan.


Sitten tein Drops Fabelista superkauniin turkoosit villasukat. 52 silmukkaa, 2 puolosen puikot. Jalkaterässä 54 krs kavennusten välillä ja tuli just sopiva omaan jalkaan. Lahjakasaan yritin, mutta näköjään muuttavat omaan kaappiini. Kuvion ohje on pala Karoteenia.
Piirakkasukat seiskaveikasta. Ohje LankahelvetistäValjunväriset villasukat. Nalle-lanka, nostettuja silmukoita. Alussa 54 s, nilkassa pois pari silmukkaa. Jalkaterä 50 silmukalla. Kolmosen puikot, lörppä käsiala. Fabel voittaa kyllä Nallen sata-nolla.Tähän ikään piti ehtiä ennen kuin maltoin opetella raidoitusniksin. Apu siistimpään värinvaihtoon löytyy Lankahelvetistä. Näiden kanssa en vielä käyttänyt, mutta seuraavissa sitten. Tyydyin nostelemaan harmaita silmukoita joka toisella kerroksella, muistaakseni. Kuumehoureissa en kirjannut mitään muistiin. Seiskaveikkaa on, muusta ei mitään hajua.Seuraavat odottavat kuvausta ja sitä seuraavat ovat puikoilla. Eräs projekti alkaa olla puolivälissä.

1 kommentti:

  1. Wow miten kauniit värit noissa ekoissa sukissa! /Katja the Syksy

    VastaaPoista