keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Pupu Love -mekko

Miksi jotkut kuosit ovat ihania ja toiset voi sivuuttaa olankohautuksella? Jollekin toiselle käy juuri päinvastoin. Tämä Hennin Kimperille suunnittelema Pupu Love on minulle tuo ensimmäinen. Oranssi ei sovi väreihini tippaakaan, mutta ainoana vaihtoehtona sitä piti saada silti. Osaankohan käyttää? Pakko opetella.

Näyttävä väri ja hauska kuosi pyysivät seurakseen simppelin mallin. Pitkähihainen tissiskaava ilman etuosan kietaisua oli kerrasta sopiva. Ylipitkät hihat pussitin kuminauhakujilla. Mätsäävä resori on Kestovaippakaupan 112 R appelsiini. 

Jotain puuttuu. Ehkä lisään jonain päivänä vaikka nappeja tuohon resorikaitaleeseen. Kattoo ny.

Jääköön tämä mekko historiaan hoitovapaani viimeisenä ompeluksena. Henkireikä oli tarpeen näinä vuosina. Joskus väsytti ompelemisenkin takia, mutta useammin pysyin virkeänä harrastukseni ansiosta. Lopeta en koskaan, mutta tahtia hiljennän varmasti. Kiitos ja kumarrus kommenteista ja seurasta. 


8 kommenttia:

 1. Oi miten ihana siitä tuli. Minä tein itselleni vain perushameen. Sekin on kyllä mieluisa, mutta tämä on silti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin mietin hametta, jolloin oranssi väri ei olisi näin lähellä naamaa. En sitten raaskinut kuitenkaan piilottaa hauskaa kuosia pöydän alle. Kiitos suunnittelijalle!!!

   Poista
 2. Onpa se kiva! Nytkö häviät pois blogimaailmastakin, snif? Kyllähän työt rajoittavat vapaa-aikaa, mutta onneksi ommella voi pienissäkin pätkissä. Ja aina kun siltä tuntuu, tai on ompelematta jos ei huvita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En aio hävitä, mutten aio myöskään hengata näissä piireissä vähäisinä iltatunteinani samaan malliin kuin aiemmin. Kattellaan, miten elämä kuluttaa. Totta on, että pienissäkin pätkissä saa vähitellen valmista ja mielenterveys pysyy päässä.

   Poista
 3. Vautsi! Tuo on valmiina mekkona tosi hieno kangas! Kangaskuvista en olisi voinut kuvitella itselle vaatetta, mutta nyt kun katson, niin tuohan olisi ihan tosi hieno!!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä työelämään paluuseen! Jos kyllästyt tuohon mekkoon niin taidat tuntea ainakin yhden oranssista tykkäävän naisihmisen... ;) Ja voih, melkein rupesin vollottamaan aiemman päivityksesi lopun kirjakuvan ja Tehosekoitin-viittauksen kohdalla. Kirja täytyy lukea ja Hetken tie on kevyt on vaan niin niin hyvä.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva! Tuo malli näyttää aika samalta kuin onionin kaava, joka minulla on piirettynä koossa S ja ainakin omissa tuotoksissa on liian pieni näin paksuissa kankaissa. Hyvää työn alkua!

  VastaaPoista