keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Vain pakki puuttuu

Jossain blogissa näin Majapuun polkupyöräneulosta miehen hupparina ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Krooninen kuosiähky vaivaa blogisurffaajaa, mutta tuo oli tarpeeksi selkeä. Klikiti-klik sanoi hiiri. 

Jättipallohameen innoittamana tein supersimppelin Jopo-hameen kuminauhavyötäröllä. 60 cm palasta jäi vielä just pipon kokoinen soiro, joten pakkohan sekin oli surauttaa. Tykkään!


Kokeiltavaksi jää, kuinka neulos kestää tuolihinkutusta. Kirjaan kokemuksia tuonnempana. 

6 kommenttia:

 1. Ihana hame, johonkin tämän tyyliseen ehkä just pystyisin tai sitten en...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei tähän pysty, voi myydä ompelukoneensa pois :)

   Poista
 2. Oi, en ollutkaan huomannut jättipallohamettakaan aiemmin, sekin on tosi kiva, kuten myös tämä jopohame. Mukava ns. perushameen kaava sulla.

  Ja voi järkky... huomasin just sun blogisaannokset tälle vuodelle. Miten ihmeessä oot saanut 113 postausta aikaiseksi!? Upea saavutus, sehän on melkein joka päivä jotain ja koska sulla on yhdessä postauksessa joskus useitakin tuotoksia, olet ollut kyllä ERITTÄIN AHKERA!! Hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, onpas niitä kertynyt. Ja nyt oon jopa pitänyt ompelutaukoakin useina iltoina ja aktivoinut juoksuharrastusta. Kummasti vaan alkaa tutina tuntua kehossa, jos ei ole koko päivänä päässyt tekemään mitään kässää. Mielenrauhaa, ommmmm.

   Poista
 3. ooooih! IHANA!!! no molemmat toki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo kangas on niin kivaa, että tässähän jo melkein alkaa odottaa syksyn tuloa. MELKEIN.

   Poista