tiistai 2. heinäkuuta 2013

Soulbird-toppi

Harvoin rakastun kankaaseen niin, että sitä on pakko saada ihan jopa normaalihinnalla. Ikasyrilta tilasin talvella Soulbird-luomujerseytä pitkähihaista tunikaa varten. Pieni pala jäi pyörimään kaappiin. Vihdoin älysin piirtää lempitopistani kaavat ja käyttää niitä tuohon palaan. Selkään ei riittänyt lintuja, joten musta kirppistoppi sai luvan mennä palasiksi. Leikkaussaumaan surautin framilonia ja tuli vallan hyvä. Kainaloista on vähän ahdas, mutta resorikanttaus antanee periksi ajan mittaan.

Kaljapullohartiat kaunistavat joka naista. Deletoin aika monta kuvaa sen takia. Ostoslistalle: ryhti.


Lökähousut ostin muuten Pohjois-Savon pikkukylän kirppikseltä. Hintaa 50 senttiä.

6 kommenttia:

 1. Täytyy tunnustaa, et avasin tämän noiden housujen takia :D Toppikin on toki hieno, mut voih, kun ois ollu kaava noihin pökiin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on aika ihanat housut. Henkkamaukasta näköjään alunperin ja naru oli vyötäröllä. Vaihdoin vaan resorin ja kuminauhan tilalle. Ei nuo näköjään kaunista/hoikista, mutta samapa tuo.

   Poista
 2. Onpa kiva toppi! Pitäisköhän kaivella omat soulbirdjämät ja katsoa saisko niistäkin vielä jotain. Tykkään kanssa kovasti tästä kankaasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä toppia kasatessa mietin, että pikkupalatkin voisi käyttää just tuollaisiin selkäpaloihin, koska siihen ei mene paljoa kangasta ja kuitenkin selkä on se näyttävin osa.

   Poista
 3. Tosi hyvä malli. Voi olla, että tulen ruinaamaan kaavaa joskus. Mitäs saisi olla vaihtariksi? Onko mulla jotain sellaista kaavaa, jota ei sulla ole vielä piirrettynä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruinaa vaan :) Saat sovittaa taas valmista toppia samalla, niin tiedät, mitä olet piirtämässä. Onionia tai raglanpaitaa mulla ei ainakaan ole.

   Poista