keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Pihtejä ja paitoja Sepänaukiolta

Tein viikonloppuna pikakierroksen Sepänaukiolla. Myyjiä ja ostajia oli tosi paljon, joten piti tehdä vain pari täsmäiskua houkuttelevien kuosien luo.

Tässä ensimmäinen. Kietaisumekko 3 eurolla. Kädentien sauma roikkui pari senttiä liian alhaalla, mutta sepä oli äkkiä saumuroitu ylemmäs. Enää häiritsee vain niskalappu: Classic woman by Ellos. Mikä hiivatin classic woman minä nyt yhtäkkiä olen?? Haluan olla riehakas nuori tytönheitukka.

Innokas kuvaaja ikuisti itsensäkin mukaan ;)


Seuraava kuosibongaus oli tämä. En vain voinut jättää sitä. Kotimainen ja tosi hyväkuntoinen retropaita ei todennäköisesti saa uutta kotia vaatekaapistani, mutta josko tekisin siitä jotain ihan muuta.


Samalta myyjältä lähti 1,50 eurolla neppipihdit ja kasa neppareita. Testataan.


Reissullani poikkesin myös Eurokankaassa ja ostin joustopitsillä lisäikää mustalle lempitopille. Minkä ihmeen takia paidat lyhenevät kaapissa?? Minähän en levene. Koskaan.


Jonkun pitäisi viedä koneet huoltoon. Hypyti hyp. Savolaisen Martin luo tieni käy. Saumurikin voisi käydä visiitillä 6 vuoden käytön jäljiltä.


Samalla matkalla kävin myös hakemassa Kimperistä nettiostokseni. Hihihiiii, Hennin suunnittelema Pupu Love on ihanaa!!! Oli tosi hyvässä alennuksessakin nyt. Sakset suihkivat jo, mutta vielä resoria ja ompeluaikaa uupuu. 


1 kommentti:

  1. Ihana paljouspläjäys! Mielettömiä löytöjä olet tehnyt ja mikä ihaninta, saanut kaikki tietenkin tosi edullisesti :)

    VastaaPoista