torstai 23. marraskuuta 2023

Sileitä, rumia ja ihania sukkia

Niina Laitisen ihana sukkamalli "Ihan hiljaa" päätyi haperon ja marjapuuron värisinä puikoille. Molemmat menivät lahjaksi tärkeille ihmisille. Toinen pitää ruotoni ja mieleni kunnossa, tunti kerrallaan, joka viikko. Toisen tapaan harvemmin ja aina on luvassa tyhmiä vitsejä ja syviä mietteitä. 

Teinpäs vielä kolmannetkin, haperot nekin. Ne annoin lahjaksi tärkeälle hupsulle.


Kirjoneule sopii eläkkeelle. Ei yhtään ennen. Hermo menee. Mikä ihmeen lankadominanssi? Kastelun ja höyrytyksen jälkeenkin on möykkyjä.

Päätin silti tehdä kirjoneulesukat, koska haluan oppia. Sukat annoin lahjaksi henkilölle, joka aikoo oppia elämänsä viimeiseen päivään asti. Siksi hänen kanssaan on hurjan mielenkiintoista tehdä töitä ja ihmetellä elämää. 

Ohje: https://marineuloo.blogspot.com/2016/09/nilkkasukat-ohje.html. 3,5 mm puikot, 7 veljestä, 44 s. Noin 40-kokoiseen jalkaan.  
Viimeiset on tehty sokkona mukavuusalueella. Toinen sukka syntyi ajo-opettajana toimiessa menomatkalla, toinen paluumatkalla. Ei tarvitse kastella eikä höyrytellä kun ovat sileät samantien. 3,5 mm puikot, 7 veljestä, 44 silmukkaa, n. 38-kokoiseen jalkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti