torstai 29. helmikuuta 2024

Caramel sweater, harmaata upottavaa lämpöä

Mmmmm kuinka lämmin ja kevyt tästä tulikaan. Kiva oli neuloa, yllättävän kiva oli purkaa, kiva on käyttää. Tein L-koon, koska mallitilkku näytti sellaista, mutta M olisi varmaan riittänyt. Onpahan kerrankin vaate, joka ei kinnaa keski-ikäisen keskikeholla. 

Tuplalanka:
- Drops Nord: alpakka, polyamidi, villa. Väri 05
- Novita Tuuli: mohair, viskoosi. Väri 408
- 450 grammaa, en tiedä montako kerää kutakin lankaa. Solmuja löytyi Nordille kaksi ja Tuulille kolme, mutta eihän se tee vielä kuin puolet tuosta määrästä. Koitin laskea alusta asti, mutta en viitsinyt.

Puikot: 4 mm

Ohje: Petite Knit, Caramel Sweater, Suuri Käsityö 1/2023

Lisää: https://www.petiteknit.com/en/products/caramel-sweater-5
Aika mukavasti antaa eloa tuo vaaleampi mohairlanka. Kysynpä vaan, että miksi lopetetaan harmaan värin valmistus ja jatketaan jonkun persikan tuotantoa? Mikä järki? 

Pelkäsin, että menee nenä tukkoon mohairin nöyhdästä, mutta ei mene. Ei kutita eikä ärsytä. Ihan muut asiat elämässä ärsyttää. 
Erheenkin tein. Shiiiiiiiit. Kavenna samalla kun neulot hihaa 30 cm. Ei ensin 30 cm ja sitten kavenna. Piti hakea jo tukea kokeneemmalta. Komensi kävelylle ja sitten työntämään suun täyteen suklaata ettei kiroilu kuulu. Purkautuikin ihan helposti, vaikka oli takkuinen mohair mukana. Karvakaveri tsemppasi. Ei haitannut yhtään neuloa kolme hihaa, kun oli niin mukavat langat ja malli. Kilkuti kilkuti vaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti