maanantai 21. tammikuuta 2013

Valoisa taikametsä

Jos ostaa kaksi metriä ihanaa Taikametsä-joustofroteeta, voi siitä tehdä hupputunikan, pipon ja hupparin itselleen. Jos olisi kovin viisas, käyttäisi huppariin aiemmin hyväksi todettua kaavaa, eikä lähtisi kokeilemaan jotain ihan uutta. Itku meinasi tulla, kun tekele näytti saunatakilta ennen resoreita ja huppua. Läjä lojui keskeneräisten laatikossa kuukausitolkulla ja ärsytti olemassaolollaan. Resorikin on väärän sävyinen. Vetoketju oli liian pitkä ja lyhensin sen vähän pöljästi, kun olin ensin ommellut sen ihan hölömösti. Hupun vuori on kamalaa lurutrikoota SPR:n kirppikseltä (0,20 euroa).

Lähes jokainen vaihe työjärjestyksestä meni pieleen, mutta nyt se on kuitenkin valmis ja tykkään kovasti. Kerrankin on kaapissani vähän väljempi huppari iänikuisten kinttanoiden jälkeen.

Hyvä minä! Hyvä Taikametsä! Hyvä Andji-kaava! Hyvä Liisa-kaavantuoja!


PS. Omia vaatteita EI silitetä. Koskaan. Milloinkaan.
PS2. Onpa hyvä, etten käyttänyt tätä omassa linkkilistassani ollutta Lillaphantin hupparin kokoamisohjetta. Olisi saattanut tulla vaikka siisti nurjaltakin. Kamalaa.

7 kommenttia:

 1. ja minäkin haluaisin tollasen hupparin kaavan :)! Mulla odottaa jemmassa sama joustis :D

  VastaaPoista
 2. Tuo on siis oikeasti ulkotakkikaava ja sen huomaa etenkin hihojen ja hartioiden väljyyksissä. Multa kyllä kaava joutaa lainaan, mutta siinä on vain yksi koko (muistaakseni 40).

  VastaaPoista
 3. Ai sinä olet onnistunut saamaan tuota kangasta itsellesi :) Hienohan se on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, silloin aikanaan ostin kun oli OE:ssä kangastilaus menossa. On tosi ihanan tuntuista kangasta, eikä maksanut kuin 13 e/m muistaakseni. Ei paha.

   Poista
 4. Sinä oot kyllä niin ahkera että kateus iskee! Miksen minä ole? Eikun: minä olen edelleen iloinen sinun puolestasi että sinä olet. :) /Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikea asenne :D Katkeruus ja kateus heitetään metsään ja ollaan onnellisia toistemme puolesta. Paitsi jos ei huvita. Sä jaksat käydä monta tuntia päivässä siellä, missä minä en käy ;)

   Poista
 5. Heitin sinulle haasteen blogissani :)

  VastaaPoista