keskiviikko 28. elokuuta 2013

Lapset kotona (eli näillä ompelen)

Nyt kehtaan tunnustaa, millaisella rupulaitteella olen surruuttanut kaikki nämä vuodet. Ostin Citymarketista 85 eurolla vuonna 2003 ja hyvin toimi. Nyt oli aika sanoa hyvästit...


... ja toivottaa uusi kone tervetulleeksi! Lupaan olla unohtamatta vaatekomeron perukoille. Paraatipaikalla saa asua...


... heti saumurin vieressä. Tämäkin raukka pääsi huoltoon 5 vuoden haardkorekäytön jälkeen. Martti Savolaisen liike on niin hyvä!! Suosittelen kaikille keskisuomalaisille. Palvelua saa enemmän kuin laki sallii.


Ihmeitä teki terien teroitus. Huraus vain ja 0,50 euron kirppiscollareista tuli köyhän naisen mää-ja-mää-joogapäntsit.


Rakas harrastus on entistäkin tärkeämpi nyt, kun sille on vähemmän aikaa. Jokaisessa ompeluhetkessä on juhlan tuntu.

3 kommenttia:

 1. Hei eksyin blogiisi facebookin kautta. Kauniita vaatteita ompelet! Huomasinkin vanhempia juttuja selatessa, että sinulla on eden rose- kone, sama joka minulle kotiutui viime viikolla. Minunkin Eva sai siirtyä syrjään :) Nyt on vain ollut vähän ongelmia kaksoisneulan kanssa. Oletko käyttänyt kaksoisneulaa? Saisiko sinulta vinkkiä lankojen pujotuksiin ja säätöihin. Olisi niin mukavaa, kun vähäinen aika mikä lapsilta jää ompelulle, ei menisi vain säätöjen kanssa taisteluksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun eksyit, tervetuloa! Noloa kuitenkin tunnustaa, etten ole vielä koskaan käyttänyt kaksoisneulaa... Pakko kokeilla joskus, kun vaan tosiaan olisi sitä aikaa enemmän! Koitan keskittyä myös olennaiseen, etten joutuisi säätämään lapsivapaata aikaa säätöjen kanssa. Palataan asiaan :)

   Poista
 2. Kiitos kuitenkin. Olen kuulolla jos joskus kokeilet kaksoisneulaa ja löydät hyvät säädöt :) Lämpöistä syksyn jatkoa!

  VastaaPoista