lauantai 2. marraskuuta 2013

Sitä, mitä kaikki ompelevat.

Tunika Kestovaippakaupan tähtivelourista. Kaava piirretty Lindexin 98 cm tunikaa mukaellen. Koitin tehdä vähän kasvunvaraa. Sitä ihmettelen, miksi taas päädyin sinipunavalkotähtiyhdistelmään. USA:n kansallislaulu soi päässä. No, värit ovat tutut myös Smurffeilta. Parempi sekin.


Reikä syntyi kerrankin tarkoituksella eikä vahingossa.


Viime talvena ostin tätä ihanaa viidakkotrikoota kai Itävallan kimppatilauksessa, mutten raaskinut aiemmin käyttää. Heleijaa, eipä meinannut enää riittää housuihin. Kannattaako jemmata?? Kysynpä vaan. Kaava on Saimi (OB 1/09) aina vaan.


Lenkkipantoja ja pipoja. Trikoot KVK:sta, joustis kangasvaihtareilta.Modan ruttupipo alkaa näyttää pipolta eikä tonttulakilta. Kurttasin rypytyksen käsin ompelemalla saumanvarasta virkkauslangalla. Vallan kiva malli on tuo. Nappi ja pitsikin sopii kuin nenä päähän.


4 kommenttia:

 1. ihanahan tuo tunika on ja saimit ja hauskoja pipoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juu kivoja. Ihmettelin vaan sitä, kun oli kaikki illan ompelukset ihan oikeista ostokankaista. Kaikkea sitä näkeekin.

   Poista
 2. Ihana tuo alimmainen turkoosi pipo. Etsin nukenvaatekaavoja mutta löytyi muutakin. Hienoja ompeluksia ja loistavaa sanailua. Lumista joulun odotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun eksyit tänne. Tervetuloa uudelleenkin!

   Poista