torstai 6. maaliskuuta 2014

Oma omempi omin väri

Kauan katsoin sinua syvälle kaappiin,
kauan katsoin, katsoin ja ajattelin.
Kenties kerran saksille käydä saamme,
kenties kerran olet ylläni.


Yleensä saksin uudet kankaat heti. Vien ne suoraan narulta nihkeänä saksien ja saumurin luo. Tämän KVK:n petroolin joustocollarin tie oli (ajallisesti) pidempi. Vähemmän petrooli trikoo on myös viime vuosikertaa.

Ajatuksen sain Made for Apesilta. Hupun leikkaus on paljon onnistuneempi alkuperäisessä, höh. En jaksanut ajatella kaavaa, joten leikkasin summamutikassa sinnepäin. Mätsäävät napit löysin jemmalaatikosta.


Pohjana on Nappinjan taskutunikan kaava, jolla olen tehnyt aiemmin mm. punaisen velourtunikan. Helmaa pyöristin edestä ja takaa eri suuntiin.


KVK:n raitaresorit hihansuihin. Pitsiä saumaan kuten Ommellisella. Onko minulla enää omia ideoita olemassakaan? Vai pitäisikö ennemmin ajatella niin, että miksi keksiä pyörää uudelleen?


Selässä jenkkakahvanpiilotuslaskokset. Takasovituskuvaa en näytä, koska ylävartalo tursotti. Ai miten niin naiset ovat kriittisiä omien kuviensa suhteen??


Talitintti visertämään kevään odotusta. Oho, mikä väriero sisä- ja ulkokuvissa. Myös lämpötilaero on tuntuva.


Valmis.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana tunika,olet napannut monta ihanaa ideaa yhteen ja samaan tunikaan. Minä kaappaan nämä sinulta nyt-suurkiitokset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä! Siitä minusta juuri on kyse blogeissa - tiedon jakamisesta ja ideoiden jatkojalostamisesta. Ei kenenkään aika (ja rahat) riitä kokeilla kaikkea itse.

   Poista
 2. Tällainenkos siitä tuli, aivan ihana ja täysin erilainen kuin ajattelin kuullessani suunnitelmasi?! UPEA!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi, kun tuot lähikauppaan niin ihania kankaita myyntiin :)

   Poista