torstai 26. kesäkuuta 2014

Tilkkuhuppari vol. 2 ja jamekset tu(u)narin tytölle

Keltasävyinen tilkkuhuppari alkaa kiristää ja nyt tein uuden vetoketjuversiona. Aiemmin keväällä pinkki oli The Väri, mutta näemmä loma-aika sai päiväkodin joukkopaineen unohtumaan ja kaikki muut värit lueteltiin ensin lempiväriä kysyttäessä... No, tykkäsi typy tästä takista väristä huolimatta tai sen takia. Olkoon tämä takki hyvityksenä siitä, että sivuutan pinkit prinsessakengät surutta marketissa ;) 


Kaava on sama Funny Fox (OB 4/2012) ja koko 110 cm + 3 cm keskelle eteen ja taakse. Hihoihinkin leikkasin vähän väljyyttä lisää. Fleecevuori vie ihmeen paljon tilaa.


Hah, siisti vetoketju!! Kierrätysfleece ei sitten ollutkaan niin sileää kuin iltasilmillä katsoin... No, nyppääntyy se käytössä kuitenkin.


10 sentin trikootilkkuja jäi aimo kasa serkun/kummitytön tilkkupeittoprojektista ja lisää leikkasin pienistä paidoista. Kummasti tuo kolmevuotiaskin muistaa omia vaatteitaan ja ilahtuu löytäessään tuttuja kankaita omasta "uudesta" takistaan.


Takille ompelin pikasurautuksena pariksi lökäfarkut. Omat kirppisfarkut olivat aina vaan yhtä rumat ja epäpukevat, joten saivat kyytiä. Saimi (OB 1/2009) 122-senttinen kaava ilman saumanvaroja ja resorin verran madalletulla vyötäröllä. Raitaresori on Pehemiältä. Kyllä, tunnustaudun laiskaksi kaavojen piirtäjäksi... Siksi käytän ihan mitä sattuu kokoja ja kavennan tai levennän niitä tarpeen mukaan... Onpahan kasvunvaraa metriselle emännälle!(Toim. huom.: Tervetuloa uudet lukijat! Saa tänne kommentoidakin, kun ohi kulkee ;) Kirjoita vaikka "Ei jumatsuikula sentään, kaikkeen hölömöön sinäkin aikasi käytät.")

5 kommenttia:

 1. Jumatsuikula sentään, kun sä teet hienoja takkeja! Olen tainnut joskus ennenkin tämän sanoa... - Kati

  VastaaPoista
 2. Aiai kun on kiva kattoa mitä ihanuuksia taitava nainen saa aikaiseksi!! Täällä "kaavoihin kangistunut" mummi-ihminen yrittää opetella samanlaista luovuutta:).
  -sirpa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kangistumaan hyviin kaavoihin ja sen jälkeen on taivas rajana!

   Poista