lauantai 12. syyskuuta 2015

Kotiin uutta ja vanhaa

Missä piileksivät iloiset värit? Mitä on tapahtumassa? Haalistunko itsekin harmaaksi? (Kyllä, sanoi kampaaja.) Missä on hinku oranssiin, petrooliin, vihreään, syksyyn? 

Tulkoon mustavalkoisuus jos on tullakseen. Menköön pois, jos ei enää huvita.

Ikean kuviokangasta jäi 1,5 tyynyn verran takistani. Tilkkutyyny on miehen vanhasta työpaidasta kasattu. Kahdesta lyhyestä vetoketjusta saa yhden pitkän. 


Seinälle sentään nousi hieno Marimekon Iso satakieli. Vanhassa kodissa tätä oli tuplasti enemmän, mutta täällä verhotangot eivät antaneet myöden koko pituudelle. 


Kävin eräänä liian tuulisena päivänä ostamassa rautakaupasta styroxlevyn (4 euroa). Mitat olivat sentilleen sopivat tähän tarkoitukseen. Autossa meinasi tehdä vähän tiukkaa, mutta selvisin. Narina oli kyllä vihlovaa. Puistatus.

Kangas kireälle ja nuppineuloilla kiinni. Rautalanka isoilla nuppineuloilla kiinni ja pari taulukoukkua seinään.Valmis taulu on vähän rosoinen, mutta sitä ei varmasti katso kukaan muu kuin minä.


4 kommenttia:

 1. Tiedänpä mitä katsoa seuraavalla kerralla kun teillä käyn... 😉 Eikun oikeesti vaan etupuolta, on nimittäin hieno! /Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän sopii hyvin se periaate, että tauluja kuuluu katsoa kaukaa ;)

   Poista
 2. Ihanat tyynyt! Minulle on käynyt päinvastoin, olen alkunut kaipaamaan väriä mustavalkoisen sisustuksen tilalle. Katselin silti uusia mustavalkoisia verhoja, kauniit kuviot taitaa nyt mennä värien edelle :) Tuo taulu on kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkoisissa kankaissa on niin hienoja kuoseja, ettei ihme jos houkuttaa. Mikähän siinä on, että ihminen kaipaa ympärilleen eri aikoina erilaisia värejä? Kiireen taso? Muu elämäntilanne?

   Poista