keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Jättipallohame

Ikasyriltä ostin pätkän vihreää jättipallotrikoota, jossa puolet kankaasta on näin päin ja puolet valkoisella pohjalla. Kuvassa kiva, livenä plääh. Ei MITÄÄN tule mieleen. Itselle joo, mutta miten sen tekisi, jotten näyttäisi pelleltä. Kysyin apua vertaisiltani. Tässä tulos. Edelleenkin on vähän plääh. Mitä tästä opin? Osta vain superihania kankaita, joille keksit heti käyttötarkoituksen (tai viisi).

Suorat viivat vyötäröltä helmaan. Ei helmapyöristystä, vaan kulmat sivuissa. Töröttää. Beige kuminauha kujaan. Miksi tuntuu samalta kuin beigemummualkkareiden kanssa? Juu on piilossa ja paras väri valkoisen alle, mutta silti häpeä tuntuu loistavan naamastani. Kaiken kruunaa tosi ruma tasku, joka on muka kohdistettu. Oliko pakko laittaa siihen kokonainen pallo keskelle??Entäs jos se olisikin takatasku? Ei sattuisi omaan silmään. Tai jos purkaisi pois. Kamera ei tykännyt tästä, vaan teki suttua. Siitä kostin painamalla "paranna"-nappia kaikissa kuvissa ja sain aikaan hupsun tekorusketuksen.


Ehkä en ole tälle vaatteelle Se Oikea Ihminen, mutta yritämme tutustua toisiimme lähemmin.


Ajankohtaan sopien surautin myös yhden pipon. Mitäpä sitä muuta ihminen kaipaa 35 asteen lämmössä.


Jotenkin kovin hupaisa tuo tyyppi. Heh.


1 kommentti:

  1. Ja minusta kun juuri tuo kangas on oikein ihanaa! Pistin oranssit kanttaukset kaulukseen ja hihaan, niin tuli mieleinen paita. T: Irmeli

    VastaaPoista