keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Black SwanBallerinatossut. Musta Dropsin alpakka Poppelista, n. 60 g. 3 mm puikot. Joulupakettiin tärkeälle. Huovutus 60 asteessa ja vielä uudelleen 40:ssä. Ohje. Stop.

Näitä neuloessa katsoin sekoavasta balettitanssijasta kertovaa Black Swan -elokuvaa, joka jäi vielä kesken. Suojelen itseäni ahdistavuudelta.

Ei kannattaisi katsoa myöskään The Experimentiä. Ahisti sekin. Missä on ilo? Kansantanssit ja juhannussalko! Pitänee katsoa Strömsötä, jossa kaikki onnistuu.

(PS. Tunnustus: kuvissa olevat tossut tein jo viime talvena. Uudet on samanlaiset, tosin ilman liukuesteitä. Vähän sama juttu kuin jos jättäisi ottamatta toisesta lapsestaan valokuvia vain siksi, että sattuu näyttämään samalta kuin ensimmäinen. Meillä ei ole tosin sitä vaaraa.) 

4 kommenttia:

 1. Onpa ihanat! Voi kun osais itekin.
  Kovasti on ollut suunnitelmissa viime joulusta asti tehdä käsitöitä, mutta eipä oo into/aika/taito riittänyt niihin. Aina kun nään jotain ihanaa itsetehtyä, niin päätän että nyt aloitan. Aika monta päätöstä takana. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä nuo vaikeat oo. Huovutettavat neuletyöt on oikeesti ehkä helpoimpia, koska niissä ei tarvi olla kaiken niin justiinsa. Samannäköisenä myttynä ne tulee pesukoneesta ulos superneulojilla ja vasta-alkajilla. Kannattaa tehdä jotain pientä, josta saa nopeasti valmista.

   Poista
 2. Mietinkin että hitsi, jäikö multa nuo liukuesteet huomaamatta?! :) Mutta kovin ihanat ovat ja kestona jalassa. Suuri kiitos! <3
  - Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouva on hyvä vaan. Mukavaa tehdä lahjoja, joita käytetään. Jännitys kohoaa maanantaita odotellessa, koska MINÄ olen kärsivällinen lahjojen avaaja ;)

   Poista