maanantai 10. joulukuuta 2012

Siirtolapuutarhan satoa

Kun kankaana on Marimekon Siirtolapuutarha, ei muuta tarvitakaan. Paitsi vähän kanankakkaa. Kaava on Stitch details (OB 5/12) ilman hihoja ja aavistuksen kavennetulla helmalla. Empireleikkaus meinasi laskeutua vyötärösaumaksi, joten nostin ylöspäin. Joka saumaa vähän rukkasin, mutta en tehnyt kiltisti sovitusmuutoksia kaavaan, vaan pelkästään vaatteeseen.

Mustaa vinonauhaa kului superpaljon. Voisiko joulupukki tuoda sitä lisää vaikkapa sata metriä?


Sama takaa.


Surruutin myös söpöpussukan. Hempeää toivoi, hempeää saa. Raitakangas Eurokankaasta, pallollinen Kaarinan Jättirätistä (voiko rumempaa nimeä kaupalla ollakaan??) ja brodyyrinauha Katriinan kirppikseltä Seppälästä.Kestovaippakaupan turkoosi tähtivelour toimii hyvin pipoissa äidillä ja pienellä pojalla. Laitoin fleecevuoren talven tuiskuilta suojaamaan. Aika paksu sauma tuppasi tulemaan ylös. Käyttäjien kokemuksia odottelen.Taas pöllötuttinauhoja. Näistä tykkää aikas moni. 3 kommenttia:

 1. Mahtava blogi! Niin paljon kaikkea ihanaa ja taitavasti tehtyä! vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kiitos! Taitavuus on joskus kovin kaukana, mutta intoa ainakin riittää. Vielä kun saisi lopettaa nukkumisen, niin riittäisi vuorokauden tunnit toteuttamiseen.

   Poista
 2. Oi miten ihana mekko! En ollut huomannut tätä postaustasi vaikka olen lukijasi. Nyt huomasin, kun olit linkittänyt. Täytyy kaivaa tuo lehti esiin ja tehdä kesämekkonen tai töihin liivari. Kiitos vinkistä (taas)!!

  VastaaPoista