maanantai 11. helmikuuta 2013

Hullopappari, pallohuppari

Funny Fox on kaava (OB 4/2012) ja koko 110 cm. Pallokuosinen collegeneulos on euron löytö Katriinan kirppikseltä. Hupun vuoriksi riitti nippanappa vanhan t-paidan jämät. Samaa punaista käytin myös tähtipipon vuorena. Sattui osumaan jemmaresorin väri aika nappiin. Hyvä hyvä.

Vetoketju on Karnaluksista. Kannattaa hamstrata, että voi sitten äkki-innostuksen tullen tehdä heti vaatteet valmiiksi eikä tarvitse lähteä etsimään kaupoista tarvikkeita. Koko hupparin hinnaksi tuli noin 3 euroa. Tyyris on ompeluharrastus, etten sanoisi.


Muuten oli ihan hyvänoloinen kaava, mutta älytessäni ajoissa olisin tehnyt taskut eri päin. Nyt siis kaari ja taskupussi on miehustan päällä, mikä aiheuttaa sotkua kuosissa. Taskunsuukaaren kun voisi tehdä myös etukappaleiden sivusaumaan, jolloin taskupussi tulisi miehustan alle.

Vielä pitää treenata vetoketjun yläosan ja hupun yhtymäkohtaa. Vähän tursottaa, mutta olkoon.

***
Pakko ihailla "ääneen" muiden taituruutta. Tänään ottaa sydämestä Omakopan hippimekko ja -laukut. Ah ja voih, mitä värejä.
***

Lisäys 15.2.2013: Tein vielä pipon tälle hupparille seuralaiseksi. Kuvassa näkyy takasauma, koska edestä näyttää vaan palloiselta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti