maanantai 25. helmikuuta 2013

Luovuushaaste

Julkaisin FB-seinälläni alkuvuodesta tämän päivityksen:

"Osallistun luovuuteen kannustavaan haasteeseen. Lupaan tehdä jotain omin käsin viidelle ensimmäiselle kommentoijalle. Kommentoijan tulee kopioida tämä omalle seinälleen ja lupautua tekemään samoin. Siis käsityö, lahja, taideteos tai jotain muuta mielenkiintoista, mutta itsetehtyä. Toimitus ystävälle vuoden 2013 aikana henkilökohtaisesti tai postilla."

Kului hetki ja lista oli valmis. Lisään tähän postaukseen kavereille lähetettyjä tuotoksia vähitellen. Odotan myös kuulevani, miten he ovat tähän haasteeseen itse vastanneet. Ettei vain kävisi kuin entisajan kiertokirjeille... ;)

Tunnen listalla olevien naisten makua ainakin jonkin verran ja siksi tämä tehtävä oli vallan hauska. En kysynyt mitään toiveita, vaan lähetin postia salaa. Nyt on lähetetty uusia pussukoita ja pari aiemmin valmistunutta pikkujuttua, joista ei ole kuvaa kätevässä muodossa. Vielä puuttuu yksi. Idea on valmiina, mutta inspiraatiota ja aikaa odotellaan. Juuri nyt on ihan mahdottoman monta ihanaa ohjetta ja ajatusta pyörimässä päässä ja käsissä. Hurahdus hur-hur-hurisee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti