torstai 14. helmikuuta 2013

MööKötakki

Retrohiippatakin ja pallohupparin innoittamana ajattelin ilahduttaa muitakin ikuisuusystäviäni ylläripaketeilla. Tämänkin takin tein Against the wind -kaavalla, koko 116 cm, OB 1/2013. Ruskea vakosametti on Katriinan kirppikseltä parilla eurolla napattu ja ihmeellinen palloneulos Eurokankaasta. Jotain tekokuitua tuo on ja siksi ihan hyvä vuoriksi muttei juuri muuksi. Luistaa hyvin pukiessa ja sopii ihanasti sametin ja resorin väreihin. Vetskarinkin väri on just eikä melkein palloihin sopiva. Kaikkea sitä kaapistaan löytää, vaikkei varasto ole jättimäinen.


Hiipan tein taas huppuun ja tällä kertaa olin maltillisempi hiipan pituuden kanssa.Pyörylä- tai kaaritaskut olisivat passanneet hyvin tyyliin, mutta halusin tehdä toisen MööKön. MööKö on wanna-be-partiolainen. Ei aito, mutta kaukaa katsottaessa mennee täydestä.


Eka versio on oman pojan fleecetakissa viime keväältä. Ihmeen hyvin on kestänyt kivien ja keppien kuljetusta sekä pesua. MööKön ohje löytyy Ruttunutulta.


Samainen keppimies ompeli tänään eka kertaa ihan itse saumurilla. Teki ylpeänä silkkisolmion. Näppärä on tuo hakaneulakiinnitys ja sopii jopa urheilukalsareiden kanssa. Eri tyylien miksaaminen on niiiin pinnalla. Mukelon kommentit siskolleen: "Minäpä osaan ommella tosi hyvin, sinä et vielä yhtään. Tykkään ompelemisesta ihan kamalan paljon!" Äitinsä poika, voih.


PS. Herkuton helmikuu ei toimi. Pari kässäkerhoa kaakkuineen, ruuneperit, laskiaispullat, ristiäiskahvittelut, ...  Ja jottei turvotus laskisi, saa tankkaaja ABC:ltä Milkan popcornsuklaata. Eipä ole pahaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti