lauantai 11. toukokuuta 2013

Innostava Suuri Käsityö, vihdoinkin!

Kaikkien surkimuskuukausien tai jopa -vuosien jälkeen avasin skeptisenä uuden Suuri Käsityö -lehden. Mitä ihmettä?!? Innostuin, ideoin, ilahduin moneen kertaan. Tilaus saakoon jatkoaikaa.

Tämä malli näyttää kivalta. Kaapissa on läjä savunsinistä haalistunutta jämätrikoota, josta voisin ommella mekkosen ja värjätä sitten vaikka turkoosiksi. Tuo vyötärön röyhelö arveluttaa, joten sen kappaleen voisi tehdä pidempänä ja viistohelmaisena.


Tällaista tyynyliinamekkomallia olen etsinyt. Senkin jos tekisi ilman inhaa vyötärökuminauhaa ja vaikka kivan laskeutuvasta viskoositrikoosta... nouuu, trauma!! :DPS. Ompelin hupputunikaa itselleni. Jotain siitä puuttuu (siis muukin kuin sopivan väriset hihansuuresorit), mutta mitä?

1. Bohemian-taskut? Yläreunaan pallotrikoosta kanttaus tai keskelle taskua applikoitu tähti?
2. Kengurutasku eteen? Velouria tasku ja pallotrikoolla kanttaus taskunsuihin?
3. Muu, mikä?


6 kommenttia:

 1. Mä äänestän Bohemian-taskujen puolesta ja sillä kanttauksella. Musta ne taskut on tosi kivat! Tai sitten ehkä eteen joku iso kuva, aplikointi (vai applikointi?) tms.? Mitäs materiaalia tuo on? Jos jotain muuta kuin velouria, niin punaisella velourilla se ap(p)likaatio? Tai sitten vaan aina joku iso ja näyttävä koru. :) /Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin aattelin niitä taskuja ehkä eniten. Tuo on velouria, joten joku muu materiaali pitäis olla punaisessa applikaatiossa. Kuuluuko muuten aplikaatioon yksi vai kaksi peetä?? Aina apprikoin asiaa.

   Niin ja mä en oo niin taitava applikoija, että uskaltaisin kovin massiivisia asioita alkaa tehdä. Tosin materiaalit maksoi tähän vaatteeseen 1,5 euroa, ettei suuren suurista menetyksistä ole kyse, vaikka menisi pieleenkin...

   Poista
 2. En osaa ideoida kylläkään mutta minä puolestani totesin tuosta uusimmasta käsityölehdestä, että ei yhtään mitään kiinnostavaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin muutenkin sillä hetkellä superinnostuneella tuulella, joten ehkä mälsätkin mallit alkoi näyttää houkuttelevilta ;) Usein näyttää Ottobren naisten mallit ihan kamalilta alkuun, mutta sitten niitä alkaa vuosien saatossa kaivella kirjaston kaapeista uusin silmin.

   Poista
  2. Niin ja Virpi Siirasta oli juttu samaisessa lehdessä, mikä oli omiaan innostamaan lisää. Siinä vasta nainen minun makuuni!

   Poista
 3. kivalta näyttää SSK ja ihana tuo mekko! ehkä mäkin ne bohemian taskut tuohon laittaisin...

  VastaaPoista