keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Rouva sisustaa

Arkkitehtiystäväni auttoi sisustustuskailuissani. "Laita neutraalit ja ajattomat verhot, niin saat rauhoitettua olohuoneen tunnelmaa." En totellut.

 (Onpas muuten hankalaa kuvata ikkunaa vasten.)


Elloksen nettisivuja selatessa silmiin iskeytyi tämä kangas ja pakko oli ostaa. 5 metrin pala maksoi alle 30 euroa, joten ei tullut ihan konkurssi tästä sisustuskärpäsen puremasta. Ostin myös rumaa harmaata ohutta tekokuitukangasta. Se muuttakoon omaan kämppäänsä mahdollisimman pian.

Eka kertaa koskaan käytin poimutusnauhaa ja oli kyllä näppärää. Hintaakin tuli neljälle verholle vain 11 euroa, kun purjerenkailla sama lysti olisi ollut melkein 50 euroa.

Dunge-kankaasta jäi pieni suikale, jonka tälläsin sohvatyynyihin. Tummanharmaa villasekoitekangas on jäänne anopin hameesta männävuosilta. Sopii just eikä melkein. Harmaa ruutukangas tuli meille Muuttolaatikkoleikistä. Onneksi isoäidinneliöpeitossa on aika paljon oranssia, joten jääköön sekin notkumaan näkösälle.


3 kommenttia:

 1. Ei se ikkunaa (eli valoa) vasten kuvaaminen mitään vaikeaa ole, tarvitaan vain täytevaloa eli toisin sanottuna salama :-) Pokkarin salamat nyt tosin on, mitä on, mutta jos sen saa pakotettua laukeamaan myös runsaassa valaistuksessa, niin pitäisi silti onnistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepäs se, kun en saanut millään pakotettua. Sama homma lasten ja salaman kanssa. Kyllä ne silloin riehuu kun ei pitäisi.

   Poista
 2. Hyvännäköiset värit! Sopii mainiosti mustan sohvan kaveriksi!

  VastaaPoista