sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kuurankukkasia

Ihmeen harvoin kohtaan kuoseja, jotka on pakko saada. Pehemiän Jääkukka-joustofrotee huusi nimeäni ja minähän vastasin. Normaalioloissa vältän harmaata viimeiseen asti, mutta nyt klikkasin kiltisti, vaikka lompakkoa jomotti.

Kaavana käytin Joka tyypin kaavakirjan t-paitakaavaa. M-koko sopii hyvin tähän runkoon. En veivannut mistään muualta paitsi pidensin helmaa 73 senttiin ja levensin muutaman sentin, jotta sain pientä pussitusta aikaan.

"Moi, mullon tapana ottaa kuva mun outfitist joka ilta, ku mä tuun himaan. Poseeraan eteisen peilin edessä räkäverkkareissa ja potkin lasten villasukkia taka-alalle."


Anteeksi. Ihan vaan itselleni nauran. Halusin kerrankin kuvata ompeluksiani muualla kuin makaamassa keittiön likaisella laattalattialla. Taidan palata lestiini. Tästä mitään tule.

Pääntielle suorakaiteen muotoisen kaulus (leveys 59 cm, korkeus 53 cm plus saumanvarat). Saumaan pitsi. Miehustan pääntien toki mittasin mätsäämään tuohon 59 senttiin.


Hihoihin raitaresorit Kestovaippakaupasta. Raidoissa tykkään siitä, ettei värin tarvitse täsmätä niin tarkasti kuin yksivärisissä. Itselle muistiin: palasen leveys 18 cm, korkeus esim. 30 cm. Vähän kapeampi on ranteesta kuin ylempää.

Pakkasta on. Rystysistä leviää muuallekin käsiin kaunis joulunpunertava ahavoituminen.


Helmaan kuminauhakuja. Helppoa kuin lumenluonti tänä talvena. Jottei ihan koko paita menisi ostovarusteilla, niin kuminauha sentään on anopin vanhoista jemmoista. Joku roti.

Saa kai sitä itsestäänkin tykätä? Kenestäs sitten?


4 kommenttia:

 1. Nätti on! Ihana yksityiskohta tuo pitsi. Nyt kun vielä itselle tulisi selvä visio, mihin muotoon tuon oman 1, 5m leikkaisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kerrankin selkeä visio jo klikkausvaiheessa ja sama ajatus säilyi loppuun asti. Ihme ja kumma.

   Poista
 2. Oi kaunis on. Olisikohan hyvä malliltaan meikäläisellekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi! Hermannihupparin Ginger on liian väljä mun makuun, mutta tämä on just sopivan istuva olematta silti yhtään tiukka. Saa poiketa sovittamaan :) Ollaan kovin samanmallisia, niin uskon olevan aika hyvä.

   Poista