tiistai 7. tammikuuta 2014

Pilkkuöverit

Jos pitäisi nimetä yksi lempikuosi kaikista mahdollisista, olisi vastaukseni ehkä pilkut. Käytän niitä vaatteena yllättävän vähän, mutta tartun niihin muodossa jos toisessa. Turkoosi pilkkufööni, mustat pilkkukengät, tytölle pilkkupinnit - onhan näitä. Armas ystäväin tuntee fiksaationi ja antoi lahjaksi piiitkän pätkän ilmeisesti Kestovaippakaupan punavalkopilkkua. Iin päällä oli vielä pist... pilkkuna pätkä pitsivetoketjua. Oijoijoi!!

Pohdin tovin, mitä tästä tekisin. Jotain uutta? Jotain ihmeellistä? Nääh, otetaanpa vanha kunnon tissiksen kaava ja pyöräytetään peruskolttu. Yksinkertaisuus kunniaan. 


Kauluksen kankaan koko on n. 60 cm leveyssuuntaan ja n. 50 cm korkeudesta. Korkeammastakin tykkäisin, mutta sattui jäämään juuri tuon kokoinen soiro. Ja minähän en mitään raglaneja jaksa vääntää. Vähän töksähtäen loppuu vetskari saumaan, mutta jos jotakuta asia häiritsee, saa reklamoida minulle.


Hihoihin laitoin tiukat rannekkeet. Joulun jäljiltä on hyvä korostaa kehonsa ainoaa hoikkaa osaa.


Helmassa keikkuu mukana pari typyä. Ihan kuin se armas ja mää itte.


6 kommenttia:

 1. Vaan tulipa siitä kyllä kiva! Ja sehän ei muuten ollut edes yllätys... :)
  - Katja

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ja ihana kangas! Oletan siis, että tämä on sulta ostettu. Tuo trikoo on niin hyvää. En halua enää koskaan ommella mistään elastaanittomasta lurutrikoosta mitään.

   Poista
 3. Oli tämä Essiltä! :)
  - Katja

  VastaaPoista