tiistai 23. lokakuuta 2012

Ei pöllömPää

Huraa, kerhopäivä! Pienimmän päiväuniaika ihan vain minulle, minulle ja minulle. Sain valmiiksi kaulurin ja korvia suojaavan neliöpipon. Kangas on iiihanaa vihreää, paksua joustofroteeta Kestovaippakaupasta. Applikointivelourpalat Maijan ja omista varastoista. Pöllönauhan laitoin kaulurin saumaan, että on sitten oikein mätsäävä setti. Tulevan käyttäjän äiti hihkui innosta - toivottavasti poikakin.

Pipon kaavan mittailin, sovitin ja vähän lainasin Kukikkaat kuosit -blogista. Kauluriin sain mittoja oman lapsen ostokaulurista. Tein aika pienen lärpäkeosuuden yleisön pyynnöstä.


Minähän en pikkutarkasta näpertelystä niin välitä, mutta applikointi on kyllä aika hauskaa, kunhan ei ole liian vaikea kuva. Kaksipuolinen liimaharso auttaa noin 100 %. Tuli ihmeen siistiä jälkeä, jota ilkeän esitellä jopa näin lähikuvassa. Silmiksi tälläsin nappeja, mutta laitoinkin kam-nepit. Toivottavasti pysyvät, vaikka on aika paksu kangas.

Muistutus itselle: 54 cm päähän 44 cm kaulurin tötterö on just sopiva. Joustofrotee ei jousta paljoakaan, mutta trikoisessa saisi olla vähän jopa pienempi. Pipo on 54 cm ylhäältä, 50 cm alhaalta. Miten voikin olla ihmisten päät niin erikokoisia ja -mallisia?? Kyllä paitoja ja housuja vielä ompelee näppituntumalla, mutta pipot... eijei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti