tiistai 30. lokakuuta 2012

Tunikatehdas

Varoitus: ei mitään uutta! Teki vaan mieli nostaa tännekin näkyviin aiemmin tehtyjä kivoja tunikoita ja mekkoja. Näyttäisi blogi enemmän omalta, kun saisin lempivaatteet samaan "varastoon" jemmaan.

Ensin ihanin: Taikametsä-joustofroteesta (teetetty FB:n Ompeluelämää-ryhmälle) ompelin Nappinjan taskutunikan kaavaa muokaten ja mukaillen tämän version. 

Sitten on tissis eli tissitunika. Tämän kaava on kiertänyt samaisessa OE-ryhmässä ja saanut alkunsa Me&I-tunikasta. Kankaana Nanson iäisyysvanha yöpaita. 
Sienitrikoo KVK:sta, kaava tehty käyttäjän Marimekko-paitaa hyödyntäen. Istuu kuin valettu 
pikkuriikkiselle naisihmiselle, ihanaa!
Samaiselle pikkiriikille tein Bohemian-kaavalla (OB 5/09) tunikan punahilkkajerseystä. 
Sama nainen, sama kaava, naisen oma jemmakangas. Mukavan lurua viskoositrikoota, kuminauha vielä helmassa tekemässä lisää poimua.
Edelleen sama pieni nainen, kaavana Nappinjan entistä enemmän muokattu hupputunika. Kirahvikangas KVK:sta.Anoppi toivoi kivaa mekkoa opettajan hommiin. Polo-jersey Eurokankaasta, napit & nauhat Keinoselta. Kaava on jostain vanhasta OB:sta. Saman kaavan pohjalta olen tehnyt aiemminkin pari mekkoa hyvällä menestyksellä ja miksipä keksimään pyörää uudelleen. Sovitusmatka on pitkä, joten ei viitsi isompia kokeiluja yrittää.2 kommenttia:

  1. Satuinpa löytämään ihania versioita tuosta tekemästäni tunikakaavasta <3! Ihania olet väsäillyt :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi hauskaa, kun eksyit tänne! Kiitos tosi kivasta kaavasta. Se totisesti vääntyy moneen muotoon.

      Poista