tiistai 23. lokakuuta 2012

Onnellinen kirahvi

Joskus sitä elämässään onnistuu. Antaa itselleen jopa kymppimiikan. Yleensä aina joku mättää ja pitää purkaa ja korjata ja itkeä tihrustaa ja on jo myöhä. Toisin on tänään. Peruspaidastakin voi saada hyvän wiiliksen.

Kauniin keltainen, ihanan jämäkkä, hauskakuosinen KVK:n kirahvitrikoo. Raglanhihat (en tiedä miksi, olisihan sitä voinut normaalinkin tehdä -> vähemmän hukkapaloja), 110 cm kaava jostain Ottobresta pidennetyllä helmalla ja hihoilla. Pitääkin testata joskus OB 3/2011 Monster car -paitakaavaa. On kuulemma hyvä.

Aiemman postauksen safarijoustispaita meni tälle samalle poijjaalle. Kommentti oli kuulemma: "Ihana mekko!" Äidin toive riittävän pitkästä helmasta toteutui ja sysipaska päivä piristyi. Hyvä sana tuo sysipaska. Pitää ottaa omaankin käyttöön. Kuvaa sitä hetkeä, jolloin ollaan vähän syvemmällä kuin tavallisessa katuojassa.

Käyttäjän kommentti kirahvipaidasta: "Hieeeeeeno!" Ja pusu jokaiselle kirahville. Ai mainio :) Kannatti ommella.
Kuuluukohan muuten blogissa esitellä vain uusia juttuja vai saako sinne nostella aiemmin tehtyjä kivoja asioita? FB:iin olen varastoinut kuvat muutaman vuoden aikana valmistuneista käsitöistä.

1 kommentti:

  1. Kaipa sitä voi blogiin kirjoittaa mitä haluaa :) Ainakin minun mielestäni sama se, jos aihe sopii - ja voihan niitä päivämääriä vähän rukata ;)
    Hieno paita, kirahvit kanssa tuntuu toimivan kaiken värisinä!

    VastaaPoista