maanantai 19. marraskuuta 2012

Kyläkoulun tunnelma ja kierrätyskutsuajatus

Oman kylän koululla oli viikonloppuna kirppis. Mukava tunnelma, sopivan paljon myyjiä, hinnat kohdallaan ja kunnon saalis. Joudunkohan enää koskaan menemään vaatekauppaan ostoksille? Edellisestä kerrasta on iäisyys. Tässä vain pieni osa tapahtuman annista. Pinon hinta taisi olla yhteensä 5,20 euroa. Kovin on tyyristä elo.Työkaverini kertoi loistavasta kierrätyskutsujen ideasta saada uutta väriä omaan vaatekaappiin. Lauma naisia jonkun kotiin mukanaan sopimattomat vaatteet, kengät, korut ja hajuvedet. Hyvä kiertämään ja loput vaikka SPR:lle. Mikäpä sen parempi teema seuraavalle akkain illalle! Meillä on AINA väki kotona, mutta jos joku muu haluaa vastaavaa kehitellä kotiinsa, niin minä olen innokas vieras. Lisää täällä.

Viikon ainoa (no okei toinen, mutta ainoa kelvollinen) jumppatunti tällä kylällä tekee terää ruodolle ja ponttoonille. Pitänee mennä kyyhöttämään ompelukoneen ääreen, jotta saa perinteisen selkäjumin taas palaamaan.

Eilen vaihdoin poijjaan kirppispaitaan uudet resorit ja lykkäsin sekaan dinosaurusnauhaa pyynnöstä. Taas tuli käyttöikää paljon lisää.

Mutta eikö näitä kuvia oikeasti saa käännettyä täällä? En millään jaksaisi nyhrätä muualla.


2 kommenttia:

  1. Loistava idea nuo kierrätyskutsut!! Meidänkin kylälle...? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Me&I-tyyliin voisi kutsua naiset koolle.

      Poista