tiistai 20. marraskuuta 2012

Pupukettupöllö


Sampsukalta tuli paketti. Jee, nauhoja! Jee, neppejä! Superkaunista tuo kettukuosinen nauha. Pöllöäkin tuli nyt riittämiin toviksi. Sitä on kovasti kyselty ja nyt saan vastata nyökäten.

Minkä ihmeen takia omat lapset roikottivat tuttejaan rumissa ja rispaantuneissa vinonauhoissa? Heräsin liian myöhään. Tai siis oikeasti heräsin aivan liian aikaisin, enkä jaksanut ajatella tällaisia maailmaa syleileviä asioita.Jotain käytännöllistä, jotain lämmintä, jotain ruskeaa. Itselle ja pienelle. Molemmat ovat Myllymuksujen merinovillaa. Ruma, isompi ja uutena jo lörähtänyt on ribbiä. Pieni, napakka ja siisti on interlockia. Ensimmäisestä tehdyt kalsongit hajosivat atomeiksi yhdessä talvessa, kun taas toisia on isompi pieni käyttänyt jo monta talvea. Kuulemma ovat niiiin ihanan pehmeät ja lämpimät. Jämäpaloja olen jemmannut aika kauan, mutta nyt tulivat tarpeeseen.


Hyvä äiti kannustaa lapsiaan taideharrastuksen pariin. Se olen minä. Täältä voin tarkistaa asian niinä (kaikkina) päivinä, jolloin ei aivan siltä tunnu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti