sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kohu-uutinen: Saimi synnytti kolmoset!

OB 1/09 on lehti ja Saimi on kaava. Jälleen kerran kuului vain surrur ja housut olivat valmiina. Kaikki on 98 cm kokoisia. Farkut kierrätyskamaa, mustavalkoinen joustofrotee Kestovaippakaupasta (ihana paksu laatu!) ja vihreä college ehkä SPR:n kirppikseltä. Resorit on aina KVK:sta, koska siellä on superhyvä värivalikoima.

Näitä ommellessa kuuntelin:
"Radio Aalto. Värikästä kuultavaa."
Seuraava biisi oli Michael Jacksonia. Hihi :D Ei ihan osunut slogan nappiin.
Sitä usein miettii, että olisi kiva ottaa sovituskuvia. Sovittaessa ei mieti enää.
PS. Myssy on kuin onkin täydellinen!Kässäkerhokaverin tuomasta yllärikassista löytyi pätkä mustaa mitä-lie-neulosta, josta surautin tuubihuivin. On aika paksu ja talvikäyttöön sopiva. Punainen pitsi on ehkä Karnaluksista. Liian synkkä on omaan käyttöön, joten lähtenee lahjalaatikkoon.

Pari testiäkin tein materiaalin selvittämiseksi.

1. Pesin koneessa normaalisti 40 asteessa. Ei muutoksia. Ei siis välttämättä villaa. Pysyy pesun jälkeen pitkään märkänä, joten ei ole silkkaa muoviakaan.
2. Poltin pikkukaitaletta. Paloi reippaasti liekillä. Näpitkin saivat osansa. Villa ei syttyisi samantien, joten ei ole sitä. Muuta en muistakaan koulun testaustunneilta... Olin silloin nuori ja vastarakastunut, mikä oli omiaan aiheuttamaan keskittymiskyvyttömyyttä.
Tein minä piponkin. Vihreä trikoo on ostettu aikanaan Kestovaippakaupasta työkonetunikan hupun vuoria varten. 40 cm korkeus ei riittänyt ruttumalliin, joten nyt tuli tällainen. Ihme tötteröt jäi päälaelle. Applikoin vielä rumasti tähden. Kuinka vaikeaa voi olla ommella istuva pipo?? Kysynpähän vaan. Onneksi en painiskele asian kanssa yksin. Pitää perustaa vertaistukiryhmä. Eikun hei, minähän perustin jo ;)


4 kommenttia:

 1. Onpas kivoja ompeluksia ja tuubihuivin pitsi on hauska idea. Jään seurailemaan blogiasi!

  VastaaPoista
 2. Mä katsoin tänään aiemmin himoiten noita farkkuja!!! Ja mitä tänään sainkaan!
  Just sopivan reilut Eemelille, ei siis ihan liian isot, mutta sen verran reilut ettei jää viikon päästä pieneksi! :) Ja oli tutun näköinen tasku, voiko olla mahdollista, että ois mun vanhoista farkuista? Tosin niistä luovuin vuosia sitten jo. Mutta ainakin kovasti oli samanlainen.
  Kiiitoos tuhannesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaapa hyvät! Onpa kiva, että ovat sopivat ja mieleiset. Ja juu, on niistä sun vanhoista farkuista tehty. Sait palautuksena takaisin :)

   Poista