maanantai 22. huhtikuuta 2013

Puikkorulla, ruikkopulla

Puikkokotelo kuuluu jokanaisen vakiovarusteisiin. Kauan siitä haaveilin ja tänään toteutin. Ikean kankaan sain joululahjaksi. Sitä oli liikaa pikkujuttuun ja liian vähän isompaan, mutta tähän oli juuri sopivasti. Vinonauha Katriinan kirppikseltä ja ohje täältä.

Samalla tuli inventoitua puikot. Miksi jotain sukkapuikkokokoa on 15 kpl ja toista ei taas yhtään? Minen ymmärrä. Aika monia on tuplat, koska bambuiset on vaan niin paljon paremmat kuin metalliset.


Joskus muinoin tein anopille peurakuvioisen kotelon. Ohje oli Stitch 'N Bitch -kirjassa. Eurokangas jäi yli mukelon verhoista ja printtisabluunan nappasin Ottobren sivuilta. Tässä on parempi tuo yläläppä, koska se jää rullatessa hyvin alas. Tuotekehityksen paikka siis mahdolliseen kolmanteen versioon.Sivutuotteena surahti taas tuttinauha ja neuvolakortin kannet.PS. Sananmuunnokset on aina yhtä hitti kotiväen keskuudessa. Tiedän, että taannun yhä enemmän ja enemmän.

PS2. Aiemmin säilytin puikkojani näin viehättävästi. Kuminauhoilla puikot yhteen ja kylkiäispenaaliin. Iiihanaa.


10 kommenttia:

 1. Itsekin olen moisesta ruikkopullasta haaveillut pitkään. Joskus vielä toteutan senkin idean :) Sinun omasi näyttää oikein toimivalta ja kauniilta!

  VastaaPoista
 2. Nutcase-penaali vaikuttaa paaaljon kätevämmältä kuin mun tapani heittää kaikki puikot ja koukut samaan muovikassiin (tai johonkin lukuisista koreista...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin testamentata sulle tuon penaalin. Se on kaiken lisäksi just vähän liian lyhyt, että menee hermo joka kerta, kun sieltä koittaa kaivaa puikkoja esiin. Silti tai juuri siksi se oli puikkokäytössä varmaan 5 vuotta... Voi hyvänen aika.

   Poista
  2. Oi, oma Nutcase. Ehkä kuitenkin voisin tehdä jopa niinkin radikaalin liikkeen kuin ostaa ihan varta vasten jonkun puikkojensäilytysjutun. Tuolla nimellähän niitä varmaan myydään?

   Poista
  3. Mä tunnen yhden tyypin, joka voi ommella sulle sellaisen.

   Poista
  4. Mäkin taidan tuntea. Eli yksi puikkojensäilytysjuttu minulle kiitos. :)

   Poista
 3. Hieno on! Tuota ihanaista samaista Ikean kangasta löytyy minultakin, mitähän siitä tekisi... en taida kuitenkaan kolmatta puikkopussia tehdä ;)

  VastaaPoista
 4. mahtavia! miks ite en saa moisia aikaiseksi... tosin mulla on kyllä noita pyöröpuikkoja luvattoman paljon (seli, seli...)
  ps. blogissani on sulle jotain! :)

  VastaaPoista