lauantai 27. huhtikuuta 2013

Toinen ruikkopulla

Surruutin toisen puikkokotelon ikuisuusystävän välineistölle. Kankaat: puuvilla Ikeasta ja intianpuuvilla mistä lie. Ohje täältä, kuten aiemminkin.

Kuvassa myös melkein yhtä näppärä ja nätti puikkojen säilytyskotelo. Juuei.Pipo minulle. Kangas vähän nukkaantuneesta kirpparimekosta, kuminauha purettu mistä lie ja napit kolhiintuneet pitkien aikojen saatossa. Ne tosin on pakko purkaa ja vaihtaa toisiin, koska kolisevat toisiaan vasten. Saattaisi vaikka alkaa ärsyttää pidemmän päälle.Kestovaippakaupan skootteripipo.


Kestovaippakaupan dinopipo.


Kestovaippakaupan tähtipipo.


Kässäkerhokaverilta ostin pikkupalan tätä iiihanaa metsätrikoota. Ei riittänyt sisäpuoleen, joten vanha paitani sai toimia sellaisena.PS. Siivosin puikkoni ja nämä jäi yli. Kiinnostaako ketään? Halvalla tahi ilmaiseksi lähtee. Saa kysellä lisätietoja.PS2. Suosittelen tiukkaa dieettiä ennen käyntiä Ilmailumuseossa Tikkakoskella. Tai sitten kannattaa vain toivoa, ettei tule hätätilanteita.


1 kommentti:

  1. Onpa kivanvärinen tuo sinun puikkopussisi! Minäkin juuri tein uuden mutta lähestyvästä äitienpäivästä johtuen en voi laittaa sitä nettiin :))

    VastaaPoista