tiistai 2. heinäkuuta 2013

Omasta maasta

Kauniita ja kitkeriä. Retiisejä riittää joka lähtöön. Mitä niistä tekisi?


Tästä ollaan ylpeitä. Serkkuja on poimittu jo moooonta lisää.


Myyntiin vai omaan käyttöön? Kaupan tillit ja persiljat kukoistavat niin, että lykkään osan pakastimeen.

2 kommenttia:

  1. Lankomiehen vaimo kertoi virolaisesta (?) yrttien säilöntämenetelmästä: pestyt ja hyvin kuivatut yrtit silputaan pieneksi ja säilötään karkean merisuolan kanssa lasipurkkeihin. Sekoitussuhde 1:1. Pitäisi säilyä jääkaapissa todella kauan ja antaa käytettäessä oikeasti tuoreen yrtin maku. Itsellä vielä kokeilematta, mutta jos innostusta riittää, niin tuota ehkä kannattaisi testata, jos yrtit kasvavat vauhdilla.

    VastaaPoista